Majoitus

Härkälän kartanon yksilöllisissä vierashuoneissa on rauhallista nukkua. Kaikki majoitushuoneet ovat erilaisia ja hyvällä maulla sisustettuja.  Olemme mukana Green start -ohjelmassa ja noudatamme kestävän matkailun periaatteita. Toivomme sitä myös vierailta.

Kartanon päärakennuksen vierashuoneissa on tarjolla menneen maailman tunnelmaa. Huoneissa näkyy antiikki ja taide. Huoneet ovat korkeat ja vuoteet mukavat. Tarjolla on kolme vierashuonetta, 2 x 2hh ja 1hh. Kahden hengen vierashuoneet voi yhdistää 1-4 hengen sviitiksi omalla saunaosastolla. Molemmissa kahden hengen huoneissa on jääkaappi, kahvin- ja vedenkeitin. Kaikista vierashuoneista on kaunis näkymä puistoon ja Kirkkojärvelle. 

Majoitusvieraille on tarjolla ilmainen paikoitus ja wifi sekä polkupyörien käyttö vakuusmaksua vastaan (2 aikuisten ja 1 lasten pyörä). Aamiainen on mahdollista etukäteen tilattuna. Majoitusvieraiden saapumisaika on klo 16-19 ja lähtöaika klo 12 mennessä.

Majoitusvieraat saavat alennuksen opastettuun kartanokierrokseen.

majoitus2


majoitus1


Puutarhahuvila Oxwille 

Huone 1 puutarhuvilassa 2


Puutarhahuvila Oxwillestä löytyvät kartanon vanhimmat rakenteet yli 400 vuoden takaa. Siinä sijaitsi aikoinaan kartanon ensimmäinen päärakennus, jonka harvinaiset holvikellarit 1500-luvun lopulta entisöitiin yhteistyössä Turun maakuntamuseon kanssa. Myös huvila kunnostettiin vanhaa kunnioittaen muutama vuosi sitten ja se henkii yhä menneen maailman kodikasta tunnelmaa. 

Puutarhahuvila on kooltaan 75 m2 ja sen katettu terassi 12 m2. Tarjolla neljä vuodepaikkaa, 2 x 2hh. Lisäksi huvilassa on takkahuone, keittiö varusteineen (sis. kahvia, teetä, mausteita), suihku (sis. shampoo, hoitoaine, saippua), erillinen wc ja katettu terassi ruokapöytäryhmällä. Varusteisiin kuuluu myös pelejä, lukemista, hiustenkuivain, pölynimuri, silitysvälineet ja hiiligrilli (omat hiilet mukaan). Majoittujille on tarjolla ilmainen paikoitus ja wifi sekä polkupyörien käyttö vakuusmaksua vastaan (2 aikuisten ja 1 lasten pyörä).

Huvilassa on sähkölämmitys ja takkahuoneessa lisäksi ilmalämpöpumppu, joka tarvittaessa viilentää tiloja mukavasti.  Majoitusvieraat saavat alennuksen opastettuun kartanokierrokseen. Majoitusvieraiden saapumisaika on klo 16-19 ja lähtöaika klo 12 mennessä.

Puutarhahuvila on varattavissa myös verkkokaupasta:

Airbnb /Somero /Huvila järvenrannalla kauniissa kartanopuistossa 

oxville


© Härkälän Kartano 2023