Tilaisuudet

Härkälän kartano palvelee monenlaisia ryhmiä elämyksellisenä ja suosittuna retkikohteena sekä juhla- ja kokouspaikkana majoitusmahdollisuudella. 

tilaisuus1

Päärakennus on kooltaan noin tuhat neliömetriä ja sen suuret salit ja salongit sopivat monenlaisiin tilaisuuksiin. 1800 – 1900 luvun vaihteen pieteetillä toteutettu ja kunnostettu sisustus seinämaalauksineen on tunnelmallinen ja inspiroiva ympäristö.

Asiakaspaikkoja sisätiloissa on 120 ja lisää ulkoterassilla lämpimään vuodenaikaan. Isoon juhlasaliin mahtuu noin 60 henkeä ja yhdistettynä viereisten salonkien kanssa jopa 100 henkeä. Salongit erikseen sopivat parhaiten alle 40 hengen seurueille.

Saatavilla on erilaisia menuvaihtoehtoja ja – ehdotuksia niin juhlaillallisiin kuin retkiryhmien noutopöytälounaisiin ja kahvitilaisuuksiin. Ruokailuissa suositaan laadukasta lähiruokaa ja paikallisia yrittäjiä. 

tilaisuus2


Liikuntarajoitteisille on rakennettu esteetön sisäänkäynti ja sen yhteyteen inva – wc.

Härkälän kartanossa on nykyaikaiset tekniset varusteet kuten videotykki, laajakangas, langaton internet ja äänentoistolaitteet. Kahdessa salissa on käytössä viritetty piano.

© Härkälän Kartano 2018