Juhlat ja illalliset

Härkälän kartano palvelee vieraitaan elämyksellisenä ja ikimuistoisena juhlapaikkana. 1800 -1900 luvun vaihteeseen pieteetillä kunnostettu kartanon sisustus käsinmaalattuine seinämaalauksineen on mitä kaunein ja inspiroivin ympäristö upeaan juhlaan. Yli 10 vuoden kokemuksella järjestämme tunnelmallisia juhlavastaanottoja, häitä, syntymäpäiviä, ristiäisiä muistotilaisuuksia ym.  Jokainen juhla ja tilaisuus on erilainen ja sen tähden yksilöllisesti toteutettu asiakkaan toiveita kuunnellen.


Kartanon päärakennuksen saleissa ja salongeissa on yhteensä tilaa noin tuhat neliötä. Pääjuhlasali sopii parhaiten 25 -60 hengen tilaisuuksiin tai yhdistettynä viereisiin tiloihin jopa 120 hengen juhliin. Mukavuutta ja mahdollisuuksia antaa lisää 80 neliön ulkoterassi ja puistoalue kauniilla Kirkkojärvimaisemalla.

Härkälän kartanosta on saatavilla erilaisia menuehdotuksia, joita voidaan myös muunnella tarpeen vaatiessa.  Ruokailut tilataan paikallisilta catering-yrittäjiltä suomalaista ja laadukasta lähiruokaa suosien. Härkälän kartano ei ole hakenut anniskeluoikeuksia. Suljetuissa yksityistilaisuuksissa on mahdollista nauttia omia ruokaviinejä ym juomia.


Kartanomajoitusta on tarjolla päärakennuksen upeissa vierashuoneissa ja sivukartano Oxwille on mahdollista vuokrata vieraiden yksityiskäyttöön. 

Autamme juhlan suunnittelussa, tarjoamme sujuvat järjestelyt kauniilla kattauksilla ja ruokailuilla kultareunaisista lautasista upeissa kartanon juhlasaleissa. 

Kartanon juhlatilat ovat avoinna tilauksesta pääsiäisestä syksyyn.

Ota yhteyttä ja kerro toiveesi!


© Härkälän Kartano 2018