Perhejuhlat ja illalliset

Kartanon päärakennuksen suuret salit ja salongit tarjoavat mitä kauneimmat puitteet tunnelmallisiin juhliin ja tilaisuuksiin. Tarjoamme toimivat tilat ja sujuvat järjestelyt ruokailuineen ja kahvituksineen yli 10 vuoden hyvällä kokemuksella. Meiltä saat tarvittaessa valmiit menuehdotukset. Ruoat tilataan laadukasta lähiruokaa suosien paikallisilta catering-yrittäjiltä. 

Ota yhteyttä meihin ja kerro suunnitelmasi ja toiveesi!

4a Ruokasalin noutopöytä


Kari Piiraisen tekemä virtuaaliesitys 360-kuvana Härkälän juhlasalista

Kartanon korkea juhlasali sopii parhaiten 20 -60 hengelle ja hyvin jopa 90 hengelle yhdistettynä viereiseen salonkiin. Tilojen varusteita ovat mm. piano, äänentoistolaitteita ja videotykki. Lisätilaa antavat muut salit ja 80 neliön aurinkoterassi sekä viehättävät puistot luonnonkauniissa järvimaisemassa. Paikoitusalueet sijaitsevat puiston laidalla.

Härkälän kartano ei ole hakenut anniskeluoikeuksia. Suljetuissa yksityistilaisuuksissa saa nauttia omia alkoholijuomia. Talon puolesta löytyy tarvittaessa shampanja- ja muita laseja.

4b Juhlasalin tunnelmaa


Juhlatilat ovat avoinna huhtikuusta lokakuuhun. Lisäkuvia kattauksista ja juhlista löytyy sivuilta: Facebook ja Instagram /Härkälän kartano

p. 050 5706226

harkalankartano@gmail.com

4c Vihkiminen puistossa


© Härkälän Kartano 2023